Suntem specialisti in domeniul constructiilor, segmentul tigla metalica, ferestre de mansarda, ca si acoperisuri.

Ne recomanda profesionalismul si experienta bogata in materiale de constructii pentru acoperisuri si mansarde, reputatia de specialisti fiind castigata prin respectarea cu rigurozitate a standardelor de calitate ale producatorilor pe care ii reprezentam.

Marcile Wetterbest si Lindab sunt prezente in oferta noastra cu o multime de produse, printre care ferestre de mansarda, dar si sisteme de izolatie si sisteme de scurgere.

Montajul va fi efectuat de echipele noastre, astfel incat lucrarile respective vor respecta intocmai instructiunile producatorilor, asigurand tehnic nivelul de calitate la cel mai inalt standard.

Ne mandrim cu portofoliul nostru si satisfactia tuturor clientilor este dovada eforturilor noastre sustinute, a tenacitatii si seriozitatii cu care ne adresam fiecarei cereri si cu care tratam fiecare detaliu al lucrarilor. Acoperisurile si mansardele realizate de noi vor trece cu succes testul oricarei furtuni si a oricarei ploi torentiale sau ninsori, fie si de proportii epice.