13 Iun 2012
Ferestre de mansarda
Prin mansardare, casele capata un aspect special, in asa fel incat, folosirea acestui spatiu se transforma aproape intr-un privilegiu. Preluam sarcina amenajarii mansardei stiind ca va trebui sa indeplinim cerinte foarte stricte de calitate atat pentru materialele folosite, cat mai ales pentru standardele de executie a lucrarii. Si asta pentru ca mansarda se va transforma in mod sigur in spatiul cel mai dorit al unei constructii.
Ferestrele montate in acest spatiu au cu totul alt specific decat pentru restul casei. Ferestrele de mansarda au caracteristici anume care le fac sa infrunte cu bine orice conditii de vreme, la un unghi pentru care expunerea la mediu este mai mare.
La obiect, ferestrele de mansarda asigura izolarea termica, hidroizolatia si o utilizare extrem de usoara. Fie ca sunt dotate cu articulare mediana, sau dubla articulare, ferestrele au avantaje speciale, ce se refera la capacitatea de a se deschide cu un unghi mai mic sau mai mare, iluminare mai puternica, sau dotarea cu valve ce permit aerisirea chiar fara a fi nevoie de deschiderea ferestrei.
Fiind situate in punctul cel mai inalt al casei, sunt direct expuse luminii puternice a soarelui si implicit trebuie sa fie capabile de o izolare termica foarte buna. Acelasi lucru este valabil si pentru anotimpul rece, cand vanturi puternice se vor razboi in primul rand cu acoperisul si mansarda. Etanseizarea este testata in conditii impuse de standarde foarte stricte, asigurata de garantii ale producatorului.
Alte facilitati includ un anumit tip de sticla ce va permite iluminarea cu pana la 10% mai mult a interiorului fata de alt tip de fereastra, sau geam dublu cu sticla exterioara intarita, sau geam dublu standard, care este umplut cu argon si cu acoperire low.
No comments
Leave a comment